Tenim formació en Covid -19

Formació en Covid-19

Oferim suport emocional i psicològic davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la Covid-19.

L’efecte del confinament, l’angoixa davant la possibilitat de contagi, la incertesa que genera aquesta situació de cara el futur, la preocupació per la feina, la pèrdua d’éssers estimats i la impossibilitat de poder-nos acomiadar-nos d’ells, estan afectant la nostra salut mental.

L’obligatorietat del confinament comporta l’alteració de les rutines diàries, una important restricció de l’activitat física, la impossibilitat de contacte directe amb els iguals, la dificultat en la convivència diària, l’augment dels conflictes com a conseqüència de la dificultat per fer conciliar la vida familiar, laboral i escolar.

Tot això es tradueix en un augment de les ansietats, les pors i la irritabilitat. També en problemes amb el son i l’alimentació (mals hàbits, pèrdua o increment de la gana), dificultats per a establir i mantenir rutines diàries i per ubicar-nos temporalment en relació amb al confinament. Observem també un augment significatiu de l’ús de les pantalles, TIC, tant en joves com en adults la qual cosa pot generar conductes d’abús o d’addicció.
Des de VINCLES PSICOLOGIA us oferim suport emocional i psicològic per ajudar a pal·liar aquests efectes i acompanyar-vos en aquests moments tan difícils.

Oferim acompanyament i eines per a l’elaboració del dol, estratègies per a disminuir les pors i l’ansietat. Com especialistes en addiccions detectem possibles trastorns en el maneig de les TIC o possibles abusos de substàncies. Com a terapeutes sistèmiques oferim assessorament i ajuda en els problemes relacionals i de convivència a la família.