Assessorament a professorat, escoles i AMPA

AsesoramientoProfesores

Suport i coordinació en l’àmbit educatiu

Oferim a les AMPA monogràfics sobre temàtiques especifiques; a les escoles espais de formació, supervisió i assessorament, i recolzament al professorat.

Per tots es compartit i reconegut l’àmbit educatiu com una àrea d’enorme sensibilitat i importància en la nostra societat. En el seu espai es confia no només l’aprenentatge dels continguts acadèmics dels nostres infants i adolescent sinó també el seu creixement i maduració com a persones. És per aquest motiu que la tasca educativa requereix als agents implicats (professorat, pares i escoles) d’una constant coordinació, supervisió i formació.

Aquest espai està dirigit:

A les AMPA per tal de donar informació i plantejar temàtiques específiques.

A les escoles (direcció i/o al claustre de professors) amb l’objectiu de proporcionar espais de formació, donar eines per la intervenció, informar sobre les característiques específiques de l’alumnat, resoldre dubtes en la intervenció amb alumnes amb dificultats i/o  revisar dificultats i situacions complexes.

Als professors a nivell particular que necessitin revisar dificultats personals. Som conscients de que cada vegada més s’exigeix al professorat a aprendre a gestionar la seva càrrega personal. Trobar-se exposats a les mirades d’alumnes, pares i escola, a la vegada que gestionant les dificultats de l’aula fa d’aquest grup professional un col·lectiu d’alt risc en símptomes com l’estrès, l’ansietat o la depressió. Des de Vincles oferim un espai per a elaborar aquestes situacions.

Formació pels pares i professors:

  • Bullying: Què és, com detectar-ho, intervenció i prevenció.
  • Educar en drogues i sexualitat.
  • Gestió de conflictes.
  • Prevenció del fracàs escolar.
  • Prevenció de trastorns alimentaris.
  • Estratègies per a millorar la comunicació.
  • Etc.