Supervisions de casos clínics per a professionals

AsesoramientoPro

Ajuda i assessorament

Oferim l’estudi en profunditat de casos clínics, amb l’objectiu d’orientar en situacions conflictives i facilitar eines d’intervenció.

La supervisió, juntament amb la formació i el treball personal, és una de les tres potes que sustenten el bon exercici de la psicoteràpia. En la pràctica de l’ofici de psicoterapeuta, sovint sorgeixen dubtes, pors, situacions que ens connecten amb les pròpies experiències i emocions.

Aquest és un espai dirigit a professionals del món de la psicologia que busquen supervisió i/o assessorament sobre els casos clínics en el quals estan treballant. Oferim l’estudi en profunditat de casos de teràpia individual, de parella o familiar que el professional aporta de la seva pràctica professional. El supervisor orienta en situacions conflictives o confuses, facilita eines d’intervenció, alhora que ensenya al professional a identificar el propi posicionament davant del cas. La supervisió pot reduir de forma considerable l’angoixa que pot generar un cas, ajudant al professional a la identificació i  a la millora en el  maneig de les pròpies  inseguretats i emocions que aquest li desperta.